Dag voor jezelf! Vind de rust met yoga en bosbaden

Dag voor jezelf! Vind de rust met yoga en bosbaden

Dag voor jezelf! Vind de rust met yoga en bosbaden 2016 1512 hooli mooli
2
juni
2024

Een dag in het teken van jou, de verbinding met jezelf én met de natuur. Judith & Stefanie verzorgen samen deze dag waarin jij je gaat verwonderen, verstillen én verbinden met jezelf en met de natuur. Judith verzorgt een rustige hatha yogales, waarbij de adem centraal staat. Na een heerlijke vegetarische lunch neemt Stefanie je mee het bos in. Bij een bosbad laat je je onderdompelen door de natuur (en dus niet door het water). Met al je zintuigen ervaar je de zuivere kracht van het bos. Met een mooie theeceremonie ronden we het bosbad met elkaar af. We sluiten de dag met een Yoga Nidra, een diepe ontspanningsoefening. Kortom een heerlijke dag voor jezelf, waar verwondering, verstilling & verbinding centraal staan.

Zondag 2 juni 2024 | Tijd 10:00 – 17:00 | Prijs 159, -Boek vóór 1 april voor slechts 145,-  | Meer informatie en aanmelden: www.happyou.nl

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.