Over Wij˚

Op deze plek kwam ik thuis, dat raakte mijn hart diep … ik ben Elsemieke en ik nodig jullie van harte uit om ook thuis te komen in jezelf. De BoschhoeK ° zal je hierbij ondersteunen. Ik zie het als mijn taak om de energie op de BoschhoeK ° zo zuiver mogelijk te houden. Zo kan iedereen precies ontvangen wat er nodig is, waardoor groei als vanzef ontstaat.

Mijn grote droom is dat we samen, in verbinding met de natuur, bij zoveel mogelijk mensen zaadjes kunnen planten om zuiniger met de aarde om te gaan. Door deze bewustwording hoop ik dat iedereen ook zuiniger op zichzelf zal zijn.

Om het hoeden van deze plek zorgvuldig te doen, ga ik graag met je in gesprek. Zo kunnen we samen kijken of jouw ideeën en onze plek iets voor elkaar kunnen betekenen. Voor mij is het belangrijk dat we met zijn allen BoschhoeK˚ dragen. Het natuurgoed mag groeien in energie door de mensen die er gebruik van maken. 1 + 1 mag drie worden.

Voel je welkom!

Lees meer over Mij˚

Vrienden˚

BoschhoeK˚ is een plek van samen

Het is een plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en inspireren. Vrienden van BoschhoeK˚ zijn mensen die op regelmatige basis binnen het natuurgoed werkzaam zijn en deze plek dragen. Zij leveren ieder vanuit zijn of haar eigen mogelijkheden een bijdrage aan het geheel.

Wil jij je ook iets bijdragen aan deze fijne plek? Bel me dan.

Wij van • h o o l i m o o l i • …

… geven organisch richting vanuit intuïtie & creativiteit. Wij zijn meesters in het creëren van inspirerende sessies geheel afgestemd op jouw behoeftes voor je • zelf en je w • onderneming. Nieuwsgierig? Kijk voor onze • m ∞ • g e l u k • h e d e n • op onze website.

• h o o l i m o o l i •

Yvette & Jelske

Y: 06 41253045 • J: 06 34921660

Saskia van Zanten

Voel je een innerlijke roep om los te laten, te verbinden en te bekrachtigen via liefde en licht, dan nodig ik je uit in het Boschhuisje voor een liefdevolle healing.

Saskia van Zanten

Saskia van Zanten

06 40 70 14 58

Peggy onze Yin Yoga docent

Geeft elke maandag- en woensdagochtend 09:00 – 10:30 & woensdagavond 19:30 -21:00 een heerlijk ontspannende Yin Yoga les in Loods 1 en schrijft kleine gedichtjes met liefde en wijsheid voor haar kaartenmerk PS met liefde.

PS met liefde

Peggy Smith

06 50 84 66 71

Earth Stories

Bij Earth Stories ben je iedere donderdag welkom om een uitgebreide reading te ontvangen. Samen met de zichtbare én onzichtbare wereld help ik je weer helderheid te krijgen op jouw levenspad, zodat je vol vertrouwen verder kunt. Wil je weten wat ik nog meer te bieden heb, dan nodig ik je graag uit op mijn website. Are you ready to step into the light?

Earth Stories

Amanda

06 159 414 96

Miranda Stokmans

Heb je last van belemmerende patronen? Meld je aan voor een dag familieopstelling om inzicht, heling en verdieping in jezelf te vinden. Regelmatig geef ik losse workshops in de Cirkel om je te verdiepen en de verbinding met jezelf te maken. In mijn jaartraining Sjamanisme komt je talent tot ontwikkeling om je licht te stralen en vanuit je hart te leven. Welkom!

Miranda Stokmans

Miranda

06 51965807

In verbinding met jezelf …

Graag wijs ik je de weg naar balans, authenticiteit en vrijheid vanuit de kracht van jouw lichaamswijsheid, dans en beweginsgexpressie. Je bent van harte welkom om eens kennis te maken met mijn coaching of workshops voor vrouwen en koppels of het jaartraject de Embodiment Circle voor coaches en therapeuten.

Janneke Bexkens

Janneke Bexkens

06 87 78 38 26

Hartspraak Therapie en innerlijke groei

Hartspraak biedt een integratie van werk met het ‘innerlijk kind’, individuele & partner intensives, groepswerk, inner-voice dialogue, lichaams en ademwerk, spirituele psychologie, bewustzijn en geweldloze communicatie.

Hartspraak

Martien & Lonneke

M: 0049 176 9651 1086  –  L: 06 48817579

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.