Dreamboost 1-day Retreat Chakra’s & Chardonnay

Dreamboost 1-day Retreat Chakra’s & Chardonnay

Dreamboost 1-day Retreat Chakra’s & Chardonnay 427 640 hooli mooli
25
februari
2024

Een bijzondere, inspirerende dag met Dru Yoga, Yoga Nidra. Met Flow schrijven, een Mindful Walk en een verbonden ademsessie. Wat zijn eigenlijk jouw diepste verlangens? Wat wil je loslaten zodat er ruimte kan ontstaan, voor het nieuwe? Welke zaadjes wil jij planten persoonlijk/zakelijk? Wat gebeurt er als je uit het denken gaat en meer gaat voelen? In de stilte vind je alle antwoorden. Zodat jij ontspannen leiderschap kunt nemen over jouw kostbare leven. Op een prachtige plek midden in de natuur is dit een mooi moment om je terug te trekken en stil te staan. Naar binnen te keren en om in contact te komen met dat wat jij werkelijk wilt. Om echt helemaal bij jezelf te komen en naar je hart te luisteren zijn we de hele dag in stilte.

Zondag 25 februari van 10.00 – 18.00 | 497 euro ex. btw | inclusief koffie, thee, vegetarische lunch, borrel en gezonde snacks | aanmelden via mail: patricia@dreamboost.nl

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.