Dreamboost 1-day Retreat FREE YOUR MIND

Dreamboost 1-day Retreat FREE YOUR MIND

Dreamboost 1-day Retreat FREE YOUR MIND 427 640 hooli mooli
28
januari
2023

Een bijzondere, inspirerende dag met Dru Yoga, Yoga Nidra en een heerlijke vegetarische lunch. Met Flow schrijven, een Mindful Walk en een verbonden ademsessie. Wat zijn eigenlijk jouw diepste verlangens? Wat wil je loslaten zodat er ruimte kan ontstaan, voor het nieuwe? Welke zaadjes wil jij planten persoonlijk/zakelijk? Wat gebeurt er als je uit het denken gaat en meer gaat voelen? In de stilte vind je alle antwoorden. Zodat jij persoonlijk leiderschap kunt nemen over jouw kostbare leven. Naar binnen te keren en om in contact te komen met dat wat jij werkelijk wilt. Om echt helemaal bij jezelf te komen en naar je hart te luisteren zijn we de hele dag in stilte.

Zaterdag 28 januari 2023 van 9.30 – 18.00 | 199 euro ex. btw | inclusief koffie, thee, vegetarische lunch, borrel en gezonde snacks | aanmelden via mail: patricia@dreamboost.nl

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.