Hartspraak

Hartspraak

Hartspraak 548 480 hooli mooli
16 & 17
maart
2024

Samen werken wij, vanuit een diepe belangstelling voor mensen, bewustzijnswerk, filosofie en psychotherapie, binnen het instituut voor spirituele psychologie: Hartspraak. Hartspraak biedt een integratie van werk met ‘het innerlijk kind’, individuele & partner intensives, groepswerk, inner-voice dialogue, opstellingen, lichaam/ademwerk en bewustzijnsontwikkeling. Thema voor het weekend van 16 en 17 maart 2024: Familie; het begrijpen van familiedynamieken middels familieopstellingen en genogrammen. Het onthullen van de invloed van vroegere ervaringen op huidige psychologische en energetische blokkades m.b.v. holotroop ademen.

zaterdag 16 maart van 10-20 uur en zondag 17 maart van 10-18 uur | € 400 pp, incl. gezonde lunch, koffie en thee met lekkers | opgeven via www.hartspraak.com of info@hartspraak.com en lonnekevanhouten@gmail.com

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.