Hartspraak

Hartspraak

Hartspraak 548 480 hooli mooli
6 & 7
juli
2024

Samen werken wij, vanuit een diepe belangstelling voor mensen, bewustzijnswerk, filosofie en psychotherapie, binnen het instituut voor spirituele psychologie: Hartspraak. Hartspraak biedt een integratie van werk met ‘het innerlijk kind’, individuele & partner intensives, groepswerk, inner-voice dialogue, opstellingen, lichaam/ademwerk en bewustzijnsontwikkeling. Thema voor het weekend: De taal van aanraking en lichaamsexpressie. We maken ruimte voor opslag van ervaringen, trauma en emoties in het lichaam via lichaamswerk en ademhaling. We besteden aandacht aan blokkades en integratie van seksualiteit binnen het lichaamsbewustzijn.

zaterdag 6 juli van 10-20 uur en zondag 7 juli van 10-18 uur | € 400 pp, incl. gezonde lunch, koffie en thee met lekkers | opgeven via www.hartspraak.com of info@hartspraak.com en lonnekevanhouten@gmail.com

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.