Multi dimensionale cirkel reis °

Multi dimensionale cirkel reis °

Multi dimensionale cirkel reis ° 1877 1877 hooli mooli
start 8
september
2023

De cirkel reis is voor vrouwen die bewust bezig zijn met stappen maken in hun ascentieproces. Bij dit verdiepende proces begeleiden en ondersteunen Anne en ik jou graag. We laten ons inspireren door de meesters van Sirius uit het oude Egypte. In afstemming met deze meesters, transformeert jouw ascentie proces naar de volgende stap die mag ontvouwen. We werken in de cirkel net zoals het ascentie team van Sirius altijd vanuit het hoogste goed. In deze reis wordt als vanzelf geactiveerd wat nodig is voor jouw uitlijning, door je bewustzijn te vergroten en jouw levensenergie te optimaliseren. Iedere cirkel is weer een waar avontuur voor alle aanwezigen.

Licht ° Liefde ° Kundalini ° Sirius ° Egypte ° Ascentieproces ° Energie ° Transformatie °

Reis je mee?

De vier cirkels zijn op de vrijdagochtenden: 8 september – 6 oktober – 3 november en 8 december | 10:00 tot 14:00 | locatie bij Spirittours op de Sint Vitusstraat 28 te Naarden Vesting | De investering voor jouw proces door deze 4 cirkels is 395 euro | Je kunt jezelf opgeven door mij even een berichtje te sturen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.