Nidra Healing (stilte) Retreat

Nidra Healing (stilte) Retreat

Nidra Healing (stilte) Retreat 427 640 hooli mooli
12
januari
2023

Een heerlijke dag waarbij jij je in de stilte volledig mag verbinden met jezelf. Uit je hoofd naar je hart. Met Dru Yoga, Yoga Nidra, Flow schrijven, een heerlijke vegetarische lunch, alle tijd voor een bosbad en in de middag een heling begeleid met zang en muziek om nog dieper te zakken in je hart, we verbreken de stilte tijdens een sharing in een vrouwencirkel. Delen is helen. We proosten aan het eind van de dag samen op ons prachtige leven. We geven een korte presentatie over de mogelijkheden om deze maandelijkse 1-day retreat dag te vervolgen in de rest van 2023 als onderdeel van een transformerend jaarprogramma. Na deze dag heb jij meer focus en leiderschap op jouw leven.

Donderdag 12 januari van 9.30 -18.30 | 199 euro ex.btw | inclusief koffie, thee, vegetarische lunch, borrel en gezonde snacks | aanmelden via mail: patricia@dreamboost.nl

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.