Boschhuisje˚

Boschhuisje˚

Een multifunctionele huiselijk plek, van alle gemakken voorzien, om met 3 mensen te slapen of met een groep (max 10 pers.) te eten. Hier kan je gebruik maken van de open keuken. Zeer geschikt voor 1 op 1 sessies, of voor een kleine groep mensen, voor lunches bereiden, eten, schrijven aan tafel, lezen, in stilte zijn of voor mooie gesprekken. Je vindt hier ook tafels, stoelen en een lekker bankje. Er is een boven en een beneden, waardoor er ook ruimte is om je af te zonderen.

Extra leuk om te weten: hier zit naast de online shop ook fysiek ons winkeltje.

Op de kaart˚ klik hier

Vierkante meter˚

Personen˚ 10

Stroom˚ aanwezig

Water˚ wasbak / keuken

Toilet˚ aanwezig

Douche˚ aanwezig

Prijs excl. BTW˚ € 135 dagdeel, € 250 hele dag

Overnachting˚ 1 pers. €80 & meerdere pers. €99

 

Extra mogelijkheden

Alle ruimtes kennen hun eigen kenmerken en hebben daardoor verschillende mogelijkheden. Op elke unieke pagina per ruimte kan je vinden welke kenmerken de ruimtes hebben. Zo kan je voelen en overwegen wat het beste bij jou past. Kom je er niet uit, dan overleggen we samen even, er is altijd een oplossing. We hebben eventueel stoelen & tafels, meditatiekussens, yoga matten, schapenvellen, lekkere koffie, thee en gezond & eerlijk eten (deels) uit eigen moestuin om de dag en avond te ondersteunen. Op het terrein kunnen max. 20 auto’s parkeren.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.