Loods˚

Loods˚

In deze open en ruimtelijke loods (ruimte 1) is alles mogelijk. Je kan hier creëren, werken, dansen, mediteren, rusten, uitwisselen en bewegen in grotere groepen. Door de velen ramen ben je altijd in contact met het bos. De ruimte is in principe leeg en daardoor makkelijk naar wens in te richten. In de tussenruimte staan items opgeslagen zoals tafels, stoelen, matjes, schapenvellen etc. Er zijn zelfs sanitaire voorzieningen, waardoor het mogelijkheid is om te douchen na bijvoorbeeld een yogales. De Loods˚ bestaat uit twee ruimtes, wanneer je deze huurt mag je beide delen gebruiken voor 1 prijs. Kijk voor meer details ook even bij Loods˚ (ruimte 2).

Op de kaart˚ klik hier

Vierkante meter˚ 86

Personen˚ max 25

Stroom˚ aanwezig

Water˚ aanwezig in ruimte 2

Toilet˚ 2 toiletten

Douche˚ 2 douches

Prijs excl. BTW˚ 2 ruimtes samen voor € 300 dagdeel, € 500 hele dag

 

Extra mogelijkheden

Alle ruimtes kennen hun eigen kenmerken en hebben daardoor verschillende mogelijkheden. Op elke unieke pagina per ruimte kan je vinden welke kenmerken de ruimtes hebben. Zo kan je voelen en overwegen wat het beste bij jou past. Kom je er niet uit, dan overleggen we samen even, er is altijd een oplossing. We hebben eventueel stoelen & tafels, meditatiekussens, yoga matten, schapenvellen, lekkere koffie, thee en gezond & eerlijk eten (deels) uit eigen moestuin om de dag en avond te ondersteunen. Op het terrein kunnen max. 20 auto’s parkeren.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.