Loods˚

Loods˚

De Loods˚ (ruimte 2) is geschikt voor grotere groepen. In dit deel van de loods is een grote open keuken waar je samen kunt koken. Een grote tafel met banken, gemaakt van het hout uit het bos, vult de ruimte. Hierdoor is deze plek zeer geschikt voor het samen koken en eten, voor een training of bijvoorbeeld een (creatieve) workshop. De Loods˚ bestaat uit twee ruimtes, wanneer je deze huurt mag je beide ruimtes gebruiken voor 1 prijs. Kijk voor meer details ook even bij Loods˚ (ruimte 1).

Loods 2

Op de kaart˚ klik hier

Vierkante meter˚ 60

Personen˚ 25

Stroom˚ aanwezig

Water˚ wasbak / keuken

Toilet˚ aanwezig

Douche˚ aanwezig

Prijs excl. BTW˚ 2 ruimtes samen voor € 300 dagdeel, € 500 hele dag

 

Extra mogelijkheden

Alle ruimtes kennen hun eigen kenmerken en hebben daardoor verschillende mogelijkheden. Op elke unieke pagina per ruimte kan je vinden welke kenmerken de ruimtes hebben. Zo kan je voelen en overwegen wat het beste bij jou past. Kom je er niet uit, dan overleggen we samen even, er is altijd een oplossing. We hebben eventueel stoelen & tafels, meditatiekussens, yoga matten, schapenvellen, lekkere koffie, thee en gezond & eerlijk eten (deels) uit eigen moestuin om de dag en avond te ondersteunen. Op het terrein kunnen max. 20 auto’s parkeren.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.