Moestuin˚

Moestuin˚

De vroegere tennisbaan is omgetoverd tot een pareltje van een moestuin. Het is een fijne plek om even te landen tussen het fruit, de groenten, kruiden en bloemen. De bak die in het midden van de moestuin staat, is een oude kookpot uit India waar curries in werden bereid. Het hele dorp at er samen van. Nu bereiden we het eten voor de gasten van BoschhoeK˚ zoveel mogelijk uit onze eigen moestuin. Zo heerlijk!

moestuin

Op de kaart˚ klik hier

Vierkante meter˚ nvt

Personen˚ 20

Stroom˚ aanwezig

Water˚ aanwezig

Toilet˚ op loopafstand

Douche˚ geen

Prijs˚ in overleg

 

Extra mogelijkheden

Alle ruimtes kennen hun eigen kenmerken en hebben daardoor verschillende mogelijkheden. Op elke unieke pagina per ruimte kan je vinden welke kenmerken de ruimtes hebben. Zo kan je voelen en overwegen wat het beste bij jou past. Kom je er niet uit, dan overleggen we samen even, er is altijd een oplossing. We hebben eventueel stoelen & tafels, meditatiekussens, yoga matten, schapenvellen, lekkere koffie, thee en gezond & eerlijk eten (deels) uit eigen moestuin om de dag en avond te ondersteunen. Op het terrein kunnen max. 20 auto’s parkeren.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.