Toilethuisje˚

Toilethuisje˚

Bijna verborgen, volledig opgenomen in de natuur, vind je twee toiletten en een plek om voor de ramen, in stilte, je handen te wassen met uitzicht op het bos. De materialen zijn volledig op elkaar afgestemd en uitgekozen op duurzaamheid.
Doordat het huisje helemaal gemaakt is van het hout uit het bos past het zich organisch aan de omgeving aan. Het voelt alsof het huisje zo uit het sprookjesbos zou kunnen komen.

toilethuisje

Op de kaart˚ klik hier

Vierkante meter˚ nvt

Personen˚ 2

Stroom˚ aanwezig

Water˚ aanwezig

Toilet˚ aanwezig

Douche˚ geen

Prijs˚ nvt

 

Extra mogelijkheden

Alle ruimtes kennen hun eigen kenmerken en hebben daardoor verschillende mogelijkheden. Op elke unieke pagina per ruimte kan je vinden welke kenmerken de ruimtes hebben. Zo kan je voelen en overwegen wat het beste bij jou past. Kom je er niet uit, dan overleggen we samen even, er is altijd een oplossing. We hebben eventueel een whiteboard, beamer, stoelen & tafels, meditatiekussens, yoga matten, schapenvellen, lekkere koffie, thee en gezond & eerlijk eten (deels) uit eigen moestuin om de dag en avond te ondersteunen. Op het terrein kunnen max. 20 auto’s parkeren.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.