TAO jaartraining – De Weg naar Binnen en Parelbewustzijn – Dag 4

TAO jaartraining – De Weg naar Binnen en Parelbewustzijn – Dag 4

TAO jaartraining – De Weg naar Binnen en Parelbewustzijn – Dag 4 640 640 hooli mooli
25
november
2023

Tijdens deze dag maken we via een intern alchemistisch proces een Parel; een tweede bewustzijn, volledig in balans, wat jouw anker gaat zijn in de storm van het leven. Je strategieën en maskers kun je nu veilig en zachtjes afleggen. Deze dag is onderdeel van een tao-training voor vrouwen over het creëren van meer wijsheid en het opbouwen van nieuwe levensenergie via een intern alchemistisch proces; “Turning lead into Gold”. Energie die je kunt inzetten voor jezelf, de mensen om je heen en voor een mooiere wereld. Balans, sprankeling en stuwing onder jouw (spirituele) ontwikkeling, leven vanuit overvloed (i.p.v. leegte), gaan doen wat je te doen hebt en heerlijke zelfliefde krijg je erbij cadeau.

Datum dag 4: zaterdag 25 november 2023 | Kosten totale training: 1500 euro (4 live dagen en onbeperkt toegang tot de eerste 4 modules van taotraining.nl. | Betalen in delen is mogelijk. | Info: www.kiom.nl en bel gerust wanneer je nog vragen hebt 06-81199163

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.