Training V.O.E.D. – ontdek vanuit natuur

Training V.O.E.D. – ontdek vanuit natuur

Training V.O.E.D. – ontdek vanuit natuur 638 448 hooli mooli
start 30
maart
2024

De huppel in routines voor je vitale zelf. Je voelt dat er meer mogelijk is dan nu en gunt jezelf een ontdekkingsreis. In beweging komen met ruimte, plezier en spontaniteit vanuit natuurlijkheid op allerlei lagen. We gaan vertragen, ontdekken en je bewegelijkheid (fysiek, emotioneel en mentaal) stretchen en herwaarderen. In de natuur! Kom meedoen met de tweedaagse VOED training voor je vitale zelf met de volgende onderdelen: Vertragen en herstel ervaren, Ontdekken met lichaamsbewustheid en waarden, Experimenteren vanuit nieuwsgierigheid en bezieling, Doen door klein ongemak aan te durven voor meer vitaliteit. Kom jouw huppelende leven her-ontdekken en voed jeZelf!

Zaterdag 30 maart en 13 april | 10u – 16u | Kosten: €175. voor twee verzorgde dagen incl. programma, koffie, thee en een verse soep (evt overige lunch zelf meebrengen) | Aanmelden: monike@eigenwijsinevenwicht.nl | Meer informatie: eigenwijsinevenwicht.nl

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.