Volle maan ademavond

Volle maan ademavond

Volle maan ademavond 311 307 hooli mooli
27
december
2023

Een fijne avond samen in Verbinding met ons lichaam, met elkaar en met onze Adem op een prachtige locatie in de rustige natuur. We ontmoeten elkaar bij de mooie vuurplek in het bos van de Boschhoek voor Golden Milk, Yoghi thee of Chai. Hier kunnen we fijn aankomen en aarden en onze intenties zetten voor de avond. Vervolgens ademen we met een klein groepje zodat ik jullie volledige aandacht kan geven in veiligheid. We zullen kennis maken met Breath Awareness, spiritual breathwork, trauma release, de vitaliteitsadem en Transformational Breath®. We gebruiken alleen de kracht en zachtheid van onze adem, onze natural high.. dus geen gebruik plantmedicijnen etc.. :). Voel je welkom op deze prachtige rustige locatie in de natuur.

Woensdag 27 december | 19:00 – 22:00  | 75 euro incl chai of golden milk en lekkers | Meer info via: Patricia thehealingbreath.nl

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.